Isolatiebeton Noord uw schuimbeton specialist

Isolatiebeton: Duurzame Bouwoplossingen voor Optimaal Comfort

Welkom bij isolatiebeton-Noord, waar duurzaamheid en comfort samenkomen in hoogwaardige isolatieoplossingen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor innovatieve bouwmaterialen die niet alleen de energie-efficiëntie van uw woning verbeteren, maar ook het comfort en de levensduur ervan vergroten.

De Kracht van Ons Isolatiebeton

Ons isolatiebeton is ontworpen met het oog op duurzaamheid en prestaties. Het biedt niet alleen thermische isolatie, maar ook structurele stabiliteit, wat resulteert in een gebouw dat zowel energiezuinig als robuust is. De toepassingsmogelijkheden zijn divers, en de voordelen reiken verder dan alleen isolatie.

Bijdrage aan een comfortabele leefomgeving

Wij begrijpen dat comfort niet alleen draait om de temperatuur van uw woning, maar ook om de algehele leefomgeving. Ons isolatiebeton draagt bij aan:

 1. Geluidsisolatie

  Naast thermische isolatie biedt ons isolatiebeton ook uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Verminder storende geluiden van buitenaf en geniet van een rustige en vredige leefomgeving.

 2. Tochtbestendigheid

  Voorkom ongewenste tocht en luchtlekken in uw woning. Ons isolatiebeton vult niet alleen ruimtes op, maar vormt ook een effectieve barrière tegen tocht, waardoor uw huis comfortabeler wordt.

 3. Weerstand tegen vocht en schimmel

  Ons isolatiebeton helpt vochtproblemen in kruipruimtes te verminderen, waardoor de kans op schimmelvorming afneemt. Een drogere en gezondere omgeving voor u en uw woning.

Besparen op energie met Isolatiebeton-noord
Ontdek Onze Specifieke Producten voor Diverse Toepassingen

Bekijk hieronder enkele van onze specifieke isolatiebetonproducten, elk ontworpen met unieke eigenschappen om aan specifieke bouwbehoeften te voldoen.

Type 500: Lichtgewicht Kracht

Producteigenschappen

 • Volumieke massa: 500 kg/m3
 • Druksterkte (28 dagen): 1 N/mm2*
 • Buigsterkte (28 dagen): 0.15 N/mm2*
 • Warmtegeleiding: 0.1 W/MK*

Type 600: Duurzame Prestaties

Producteigenschappen

 • Volumieke massa: 600 kg/m3
 • Druksterkte (28 dagen): 2 N/mm2*
 • Buigsterkte (28 dagen): 0.35 N/mm2*
 • Warmtegeleiding: 0.12 W/MK*

Ontdek de veelzijdigheid van ons isolatiebeton en laat Noorder Isolatie Beton uw bouwproject naar een hoger niveau tillen. Neem contact met ons op voor advies op maat en ervaar de synergie van duurzaamheid en comfort in uw leefomgeving.

Lagere ecologische voetafdruk met schuimbeton
Duurzaamheid zonder compromissen

Bel vrijblijvend voor de mogelijkheden

Ontdek de vele Voordelen van Schuimbeton

Schuimbeton biedt ongeëvenaarde thermische isolatie, waardoor het de perfecte keuze is voor het handhaven van comfortabele temperaturen in elk seizoen. Zijn isolerende eigenschappen helpen energiekosten te verlagen en creëren een aangename leefomgeving.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Schuimbeton is vervaardigd uit gerecyclede materialen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor duurzaam bouwen. De duurzaamheid van schuimbeton draagt bij aan het verminderen van de ecologische impact van bouwprojecten.

Geluidsabsorberend vermogen

Naast thermische isolatie heeft schuimbeton uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Het vermindert geluidsoverlast, waardoor het ideaal is voor toepassingen in woongebieden, kantoren en andere ruimtes waar geluidsreductie gewenst is.

Verbeterde Warmtegeleiding

Schuimbeton staat bekend om zijn uitstekende warmtegeleidingsvermogen. Deze eigenschap draagt bij aan een effectievere isolatie, wat resulteert in een betere regulering van de binnentemperatuur en aanzienlijke energiebesparingen

trans-600x800.png
Bespaar op uw energie rekening

Kies voor schuimbeton en ontdek een efficiënte isolatieoplossing die niet alleen uw comfort verhoogt, maar ook aanzienlijk bespaart op uw energierekening. Profiteer van de thermische isolatiekracht en investeer in een duurzame toekomst met Isolatiebeton-Noord.

trans-600x800.png
Bespraar tijd, bouw snel

Met schuimbeton geniet u van een snelle installatie die niet alleen de bouwtijd verkort, maar ook uw project efficiënter maakt. Kies voor snelheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ontdek de voordelen van een vlotte en effectieve installatie met Isolatiebeton-Noord.

Isolatiebeton-noord
Expertise in Schuimbeton oplossingen uit Sappemeer

Welkom bij Isolatiebeton-Noord, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige schuimbetonoplossingen in Sappemeer en omgeving.

Met meer dan 15 jaar ervaring

zijn wij uw lokale specialist in schuimbeton vloerisolatie. Ons toegewijde team in Sappemeer staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en efficiënte schuimbetonoplossingen.

Kies voor betrouwbaarheid, kies voor Isolatiebeton-Noord

Klant tevredenheid
96%
Toepasbaarheid
90%
Energiebesparing
tot wel 35%
Isolatiebeton-noord service
100%
Schuimbeton nodig?
Bel ons vandaag nog

Isolatiebeton-Noord, Sappemeer

Mail naar

We reageren binnen 24 uur
info@isolatiebeton-noord.nl

Openingstijden

Maa t/m Vrij
07:00 – 17:00 uur

Heeft u vragen?

Bel dan naar
+31(0)598-390926